Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Γιάννης Παπαδόπουλος"Αν έρθω τώρα θα σου κάνω ζημιά"



Δύο είναι οι πραγματικοί λόγοι, που έκαναν τον Γιάννη Παπαδόπουλο να πει "όχι" στην πρόταση του Θόδωρου Ζαγοράκη για επιστροφή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τη διπλή του ιδιότητα ως μέλους της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ και της Επιτροπής Διαφάνειας κι ο δεύτερος με τον τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ, που δεν έχει αλλάξει από τότε που αυτός παραιτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά στον πρώτο λόγο, στη συζήτηση που είχε ο Παπαδόπουλος με τον Ζαγοράκη το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) του είπε: "Αν έρθω τώρα, θα σου κάνω ζημιά!"

Αυτό που εννοούσε ο πρώην αντιπρόεδρος της διοίκησης του "Δικέφαλου" είναι ότι ως μέλος της Επιτροπής Διαφάνειας, η οποία έχει αποστολή να ελέγχει τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος για λογαριασμό του Ερασιτέχνη, δεν γίνεται να είναι και στέλεχος του νυν διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Αν δέχονταν το πόστο, θα ήταν σαν να περνούσε το μήνυμα ότι θέλει να καλύψει κακώς κείμενες καταστάσεις στα οικονομικά της ΠΑΕ, αν υπήρχαν.

Επειδή, λοιπόν, ο Παπαδόπουλος έκρινε -όπως είχε αναφέρει σχετικά τις προηγούμενες ημέρες το olaPAOK.gr- ότι αναλαμβάνοντας το πόστο που του πρότεινε ο Ζαγοράκης, η κίνηση ενδεχομένως να παρεξηγούνταν από όποιον ήθελε να σκεφτεί κακοπροαίρετα, προτίμησε να αρνηθεί.

Σε ό,τι αφορά στον τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ, είναι ακριβώς αυτό που αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του ο Γιάννης Παπαδόπουλος ότι... "δεν έχουν πάψει να υφίστανται οι λόγοι αποχώρησής μου".

Είναι γνωστό από την εποχή που παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου της διοίκησης της ΠΑΕ ότι δεν συμφωνούσε με κάποιους από τους τρόπους λειτουργίας της διοίκησης, κάτι που προφανώς διαπίστωσε ότι δεν έχει αλλάξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου