Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Χατζηπαναγής: "Έγινε αδικία"



 ο Βασίλης Χατζηπαναγής δήλωσε: "Έγινε αδικία. Οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο και ο Ηρακλής έχει κερδίσει την παραμονή του. Ο Ηρακλής πρέπει να μείνει στη Σούπερ Λιγκ. Δεν σεβάστηκαν οι δικαστές τον Ηρακλή. Θα πρέπει και ο μεγαλομέτοχος να αναλάβει τις ευθύνες του".

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Αλέξης Αδαμίδης, τόνισε: "Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής είναι δυο. Η αδειοδότηση και τα δελτία. Δυστυχώς τηρήθηκαν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Δηλαδή αναφορικά με την αδειοδότηση υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από τον Ηρακλή και πήραν την άδεια.


Το δεύτερο θέμα είναι πως σωρεία άλλων ομάδων αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Δηλαδή εκδόθηκαν δελτία χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Όταν έρχεται η πλειοψηφία των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και αποφασίζει να ανασταλεί η λειτουργία της ΕΠΟ είναι σαν να λέει στην ΕΠΟ ότι είναι ανίκανη να λύσει το πρόβλημα και το καλύτερο είναι να κλείσει προσωρινά".

Επίσης, έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, που τόνισε: "Τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης μπορεί να μην ξεκινήσουν καθώς δεν έχει δοθεί η επιχορήγηση σε όλα τα σωματεία.

Θα έλεγα να καθίσουμε να συζητήσουμε και να δούμε το θέμα της συμμετοχής των ομάδων. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση. Γιατί να μην υπάρξει και αύξηση ομάδων; Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει μετά την παρέλευση της περιόδου αναστολής της λειτουργίας της ΕΠΟ. Δεν μπορούμε να λέμε ότι «θα» πάρουμε μέτρα. Ή παίρνουμε μέτρα ή δεν τα παίρνουμε".

Από το στούντιο της Αθήνας, ο Λάκης Παπαϊωάννου, υποστήριξε: "Ο Ηρακλής έχει μείνει στη κατηγορία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρέπει να βρεθεί μια λύση ώστε ο Ηρακλής να παραμείνει στην κατηγορία. Να αυξηθούν οι ομάδες αν χρειαστεί.

Δεν πρέπει να ξεκινήσει καμία διοργάνωση στην ΕΠΣ Μακεδονίας. Από τότε που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ποτέ δεν έχει σταλεί δελτίο με πλαστή ενημερότητα. Οπότε υπάρχει συνέργια. Αν ο Ηρακλής είχε διαπιστωθεί ότι είχε πλαστή ενημερότητα θα έπεφτε στη Β’ εθνική τον Ιανουάριο;".

Θέση πήρε και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με την ΝΔ, Γιάννης Ιωαννίδης, τονίζοντας: "Είναι αδιανόητο ο Ηρακλής να τιμωρείται με υποβιβασμό λόγω της πλαστής ενημερότητας. Τουλάχιστον για φέτος πρέπει να ισχύσει μια πιο ήπια μορφή αδειοδότησης. Δεν μπορεί να πειστεί ο απλός φίλαθλος πως υπάρχει διαφάνεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου