Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησαν για την ενδεχόμενη εμπλοκή του Ανδρέα Βγενόπουλου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πιο γλαφυρός στις δηλώσεις του και τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο Ανδρέας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι τουΟ Παναθηναϊκός θα βρει όμως το δρόμο του".

Στη συνέχεια μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος ήταν σαφώς πιο αισιόδοξος και τόνισε: "Είναι αλήθεια αυτά που λέτε και εγώ τα επιβεβαιώνω. Για την Ελλάδα και φυσικά για τους κατοίκους γενικότερα είναι δύσκολες στιγμές. Όμως μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός έχει 100χρονη ιστορία, έχει περάσει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές και πάλι μεγαλούργησε. Θέλω να ελπίζω και πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος".


Έχουμε την συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου;

"Θα δείξει τι θα πει ο Ανδρέας. Δεν μπορώ να κάνω καμία εκτίμηση. Πιστεύω ότι σαν Παναθηναϊκός θέλει να βοηθήσει, αλλά το πόσο εκεί είναι το μεγάλο ερωτηματικό".

Έχει έρθει σε επαφή με εσάς;  

"Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Αλλά έχω να πω ότι ο Ανδρέας είναι όμως καλός Παναθηναϊκός, πιστεύω ότι έχει μελετήσει για να κάνει μια σωστή πρόταση".

Αν σας ζητηθεί σαν οικογένεια να βάλετε πλάτη;

"Εμείς έχουμε τελειώσει για τον Παναθηναϊκό και μην περιμένετε τίποτα από εμάς. Κάτσαμε ακόμα ένα χρόνο για τον κόσμο και επειδή δεν βρέθηκε ούτε ένας να πάρει την ομάδα σαν μια προσφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε και μια απώλεια της τάξης των 15 εκ. ευρώ. Και το κάναμε αυτό γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας Παναθηναϊκός να αγοράσει έστω να του την χαρίσουμε".

Εγώ θα ήθελα να σταθώ στο γήπεδο που δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν επιτρέπεται να μην έχει γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που θα έδινε ζωή στο σύλλογο. Ξέρω προσωπικά ότι ο Γιάννης είχε φτάσει σε συμφωνία με τις τράπεζες, αλλά τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Έχει πάρει άσχημη τροπή και δεν ξέρω τι γίνεται".

Περιμένατε την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη;

"Εγώ το περίμενα ότι θα συμβεί. Όταν αρχίζει το παιχνίδι και σε βρίζουν και μάλιστα χυδαία ένα κομμάτι της εξέδρας από το πρώτο λεπτό, τότε αναπόφευκτα φεύγεις".

Τώρα δεν πιστεύεται ότι θα βρεθεί ένα πρόσωπο να βάλει 30 ευρώ και να τρέξει την ομάδα; " Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα μεγάλο πρόσωπο. Έχει ως στόχο να προτωστατεί και πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα τον οδηγήσει και πάλι σε επιτυχίες".

Φοβάστε ότι μπορεί να υπάρξει στάση πληρωμών; 

"Όχι, όχι καλοί Παναθηναϊκοί βρίσκονται και θα βρεθούν να βοηθήσουν".

Λένε στα ραδιόφωνα γιατί δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος σαν τον Μαρινάκη να βάλει 120 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό;

"Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει βάλει 120 εκατομμύρια ευρώ αν είναι αληθινά ή πέτσινα. Ο καθένας όταν θέλει να δείξει ή να κάνει φιγούρα λέει ότι βάζει εκατομμύρια στις ομάδες. Να μην πω για την οικογένεια μου είναι άλλη ιστορία".

Δεν θα θέλατε δηλαδή κάποιον σαν τον Μαρινάκη;

"Εγώ δεν θα το ήθελα. Ότι βάζει λεφτά δεν πάει να πει ότι είναι  και ικανός, είναι και έντιμος είναι και ηθικός. Αφήστε το όμως αυτό ο Παναθηναϊκός έχει κόσμο και θα βρεθεί κάποιος να βάλει λεφτά".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου