Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Χρήστος Μπούμπος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ



"NovaΣΠΟΡ FM


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: "Όπως εξελίχτηκε το ματς, θα μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και την αποβολή του Μανωλά ήμασταν τυχεροί γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί δύο γκολ, αλλά μετά όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με
τους τρεις πόντους. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πήραμε την ισοπαλία κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα".

Για την αδυναμία του ΟΦΗ: "Νομίζω ότι φοβόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει τους αντιπάλους μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί έτσι παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ ήμασταν τυχεροί και δεν δεχτήκαμε γκολ, πρέπει όμως αυτό να το διορθώσουμε για τη συνέχεια, ώστε να μην έχουμε ανάλογες εμφανίσεις και ιδιαίτερα στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί μπορεί να το πληρώσουμε".

Για την ομάδα του ΟΦΗ: "Είμαστε ένα ομοιογενές και κάλο σύνολο, στο όποιο ο ένας καλύπτει τον άλλον, έχουμε μία συμπαγή άμυνα, αλλά κάνουμε και αντεπιθέσεις και όπως δείχνουν και οι αριθμοί. Παίζουμε καλά και σκοράρουμε εύκολα, αν και κάποιοι θα πουν ότι παίζουμε μόνο άμυνα. Αν κοιτάξουν, όμως, τα στατιστικά θα δουν ότι είναι ικανοποιητικά".

Για τον τρόπο παιχνιδιού: "Ήταν οδηγία του προπονητή να προωθούμαστε για να μπερδέψουμε τους αντιπάλους, αλλά και λύση γιατί δεν είχαμε καθαρό σεντερ φορ. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, βάλαμε γκολ και είχαμε και ευκαιρίες".

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: "Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για όλους στην ομάδα και όλοι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί γκολ αν δεν είχαμε την τύχη μαζί μας και τον Βεζυρίδη σε καλή μέρα, αλλά στο τέλος όταν βλέπεις ότι μπορείς να κλέψεις το παιχνίδι και να πάρεις τη νίκη, σίγουρα κάπως σου φαίνεται. Για εμάς ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ σημαντικός για την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί".

Για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό: "Εμείς θα αγωνιστούμε όπως ακριβώς παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή θα καταθέσουμε τη ψυχή μας. Ο κόσμος το βλέπει αυτό, τον ευχαριστεί και μας χειροκρότει πάνω από όλα για την προσπάθεια που κάνουμε. Ο κόσμος ιδιαίτερα φέτος αγαπά την ομάδα για τον τρόπο που λειτουργεί και δουλεύει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό να βλέπεις πως ο ποδοσφαιριστής μοχθεί και ιδρώνει τη φανέλα. Ελπίζουμε να έχουμε την τύχη μαζί μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για τους στόχους του ΟΦΗ: "Σκοπός ήταν η ομάδα να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, Σίγουρα, όταν κάνεις μία πορεία σου μπαίνουν στο μυαλό ιδέες ότι μπορεί να κάνεις και κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να δούμε κάποια πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Όπως είχε πει και ο προπονητής μας, η ομάδα αγωνιστικά έχει τα φόντα, αλλά υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα, δεν έχει τα εφόδια. Βέβαια, αυτό για εμάς δεν αποτελεί δικαιολογία, θα προσπαθήσουμε για την πεντάδα που θα είναι μεγάλο επίτευγμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου