Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Όροι χρήσης – Terms of use





Υπεύθυνο Παιχνίδι – Εθισμός

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το τζόγο, καλέστε το ΚΕΘΕΑ, στη γραμμή βοήθειας 1114.
Αλλαγή όρων χρήσης (terms of use)

Ανήλικοι

Το stoiximata.blogspot.gr απευθύνεται μόνο σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας και σε όσους βάσει της εκάστοτε εθνικής νομοθεσίας έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο ηλικίας.
Στην Ελλάδα το απαιτούμενο όριο ηλικίας για τυχερά παιχνίδια στο ίντερνετ είναι τα 21 χρόνια.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του stoiximata.blogspot.gr και προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Οποιαδήποτε αναδημοσίευση επιτρέπεται κατόπιν (γραπτής) άδειας των διαχειριστών του stoiximata.blogspot.gr

Οτιδήποτε άλλο, συνιστά παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

Αποκλεισμός Προτροπών – Συμβουλών

Το περιεχόμενο του stoiximata.blogspot.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή συμβουλή για παρακίνηση ή καθοδήγηση προς το τζόγο.

Το υλικό που αναρτάται στον ιστότοπο, έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Η ιστοσελίδα stoiximata.blogspot.gr, παρέχει πληροφορίες, ειδήσεις, άρθρα, διαφημίσεις και άλλα στοιχεία, αποκλειστικά συμβουλευτικού, πληροφοριακού, διαφημιστικού χαρακτήρα, και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Διαφημίσεις – Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Το stoiximata.blogspot.gr δε φέρει καμμία ευθύνη για υπηρεσίες που παρέχουνε οι εταιρείες που προβάλλονται, στον ιστότοπο καθώς ο χρήστης έχει άμεση και αποκλειστική επαφή με την ίδια την εταιρεία. Ρητά συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι το stoiximata.blogspot.gr, δεν ευθύνεται άμεσα ή έμμεσα για οποιαδήποτε ζημία (υλική ή ηθική, θετική ή αποθετική) τυχόν σας προκληθεί από ή σε σχέση με τη χρήση του περιεχομένου των ως άνω δικτυακών τόπων.

Αποποίηση ευθύνης

Tο stoiximata.blogspot.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι servers μέσω των οποίων τα περιεχόμενά του τίθενται στη διάθεση των επισκεπτών-χρηστών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Οποιαδήποτε ζημιά προέλθει εξ αιτίας των παραπάνω το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης-χρήστης και σε καμία περίπτωση το stoiximata.blogspot.gr.

Προσωπικά Δεδομένα

Σας γνωστοποιούμε, τέλος, ότι τηρούνται στοιχεία για την επισκεψιμότητα του δικτυακού τόπου για στατιστικούς λόγους, που είναι ανώνυμα και δεν εξατομικεύονται ανά επισκέπτη.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τους όρους χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου από καιρό σε καιρό και η επίσκεψη στον δικτυακό τόπο κατόπιν μιας τέτοιας αλλαγής, θα τεκμαίρεται ως αποδοχή κάθε τέτοιας αλλαγής.

 Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχεται αυτό το αρχείο τακτικά για να διαπιστώσετε αν οι όροι χρήσης έχουν μεταβληθεί.

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια από τις αλλαγές στους όρους χρήσης, μπορείτε να μην κάνετε χρήση της Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου